Flat Preloader Icon

Audreams logo logotervezés

LOGÓTEVEZÉS

Miért van szüksége egy vállalkozásnak logóra?

Mert egy jó logó olyan, mint egy V.I.P. belépő a piacra. Egyszerre mutatja be a vállalkozást, az általa kínált termékeket vagy szolgáltatásokat, biztosítja a legjobb helyet a piactéren, és meghatározza azt a kört is, ahonnan a potenciális vevők kikerülhetnek. Digitális ujjlenyomatként működve beazonosítja magát a márkát, és közvetíti annak az üzenetét. Nyomot hagy bennünk, befészkeli magát a tudatunkba. Logó nélkül azonban egy vállalkozás előbb-utóbb eltűnik a névtelenség ködében. Egy marad a sok közül, akikre egy idő után nem emlékeznek majd.

Ugye, nem szeretnéd, ha az a sok munka, amit a vállalkozásod beindítására fordítottál, kárba veszne?

Akkor ne késlekedj, és foglald el a legjobb pozíciót! Legyél az a név, ami azonnal beugrik, ha egy termékről vagy szolgáltatásról van szó!

LOGÓTERVEZÉS

60 000 Ft-tól

(bruttó)

d 2 – 4 terv bemutatása

d a kiválasztott logó elkészítése

d 2 módosítási lehetőség

d további tervek: 12 000 Ft / terv

d további módosítási körök: 6 000 Ft / kör

A csomag tartalmaz egy egyedi tervezésű logót, és annak különféle változatait, amivel egyaránt megjelenhetsz a közösségi médiában, használhatod névjegykártyán, levélpapíron, számla fejlécen, szórólapon, vízjel változatával pedig megjelölheted és egyedivé teheted a fotóidat.

A tervezési folyamatot részletes felmérés előzi meg, majd a tervezésbe Téged is bevonva, folyamatos kapcsolatban maradunk, hogy a közös munka végeztével azt érezhesd: Igen, ez vagyok én!

Van még néhány kérdésed?

Néhányan azok közül, akiknek már terveztünk:

SZERETNÉL TE LENNI A KÖVETKEZŐ ÜGYFELÜNK?