Flat Preloader Icon

Audreams Arculattervezés

ACULATTEVEZÉS

Mi is az az arculat?

Azoknak a külső jegyeknek az egységét – grafikai elemek, színek, betűtípusok, szignál, stílus, stb. – melyek egyértelműen beazonosítanak egy vállalkozást vagy egy márkát, arculatnak nevezzük. Ez az a bizonyos első benyomás, ami véleményt formál. Egy jól felépített arculat rendezettséget és profizmust sugall, és megkönnyíti az értékesítést. Kezdő vállalkozóként is érdemes nagy hangsúlyt fektetni rá, hiszen az arculat képviseli a céget, legyen szó egy névjegykártyáról, levélpapírról, szórólapról, termékcsomagolásról, a közösségi médiában való megjelenésről, de akár autómatricáról vagy munkaruháról. A körültekintően megtervezett, egységes, jól felismerhető és beazonosítható megjelenés bizalmat ébreszt, hitelességet, stabilitást sugároz.

ARCULATTERVEZÉS

100 000 Ft-tól

(bruttó)

d 2 – 4 terv bemutatása

d a kiválasztott logó és arculat elkészítése

d 2 módosítási lehetőség

d további tervek: 12 000 Ft / terv

d további módosítási körök: 6 000 Ft / kör

A tervezés során meghatározzuk azokat a színeket, stíluselemeket, formákat, betűtípusokat, melyek vizuálisan képviselik majd a vállalkozást. Előzetes igényfelmérés után a logótervezés mellett elkészítjük azokat a terveket is, melyekkel első körben indulni érdemes: névjegykártya, levélpapír, közösségi média megjelenés.

A tervezési folyamatot részletes felmérés előzi meg itt is, majd a tervezésbe Téged is bevonva, folyamatos kapcsolatban maradunk, hogy a közös munka végeztével azt érezhesd: Igen, ez vagyok én!

Van még néhány kérdésed?

Egy kis kedvcsináló, hogy könnyebben tudj dönteni

SZERETNÉL TE LENNI A KÖVETKEZŐ ÜGYFELÜNK?