Flat Preloader Icon

ÓLUNK

Örülök, hogy szeretnél egy kicsit jobban megismerni minket!

Az AUDREAMS Creative Studio 2020. januári megalakulásának története több, mint 10 évre nyúlik vissza. Mint a stúdió alapító tagja, 2006 óta foglalkozom ékszerek tervezésével, illetve oktatással, évekig saját blogot és webshopot is üzemeltettem. A webáruház dizájnját és a kiadványaimat már akkor is saját magam terveztem meg.

Maga az AUDREAMS márkanév is ekkor született, az Audrey becenevet, ahogy még a mai napig is sokan szólítanak, és a Dreams szót egyesítve. Audrey álmai… És ezt én azóta is annyira magaménak érzem, mert az álmodozás, és az álmok megvalósítása az, amiről az életem szól. Már annyi mindenen átsegítettek.

ENGEM AZ ÁLMAIM VISZNEK ELŐRE!

Ami már ékszertervezőként is gondot jelentett a számomra, az az volt, hogy a szükséges grafikai feladatokra nem találtam olyan szakembert, akivel megtaláltuk volna a közös hangot, és olyan logó, webes megjelenés, kiadványok, ékszeralkatrész grafikák, csomagolás tervek stb. születtek volna, amire az mondhattam, hogy igen, ezzel teljes mértékben azonosulni tudok. Miután imádom a színeket, a formákat, és a fejemben ott volt számos ötlet, elkezdtem őket megrajzolni. Először csak a magam örömére, majd egyre több megkeresés érkezett, hogy terveznék-e számukra is. És én boldogan vetettem bele magam a digitális grafikába, ami egy újabb terület lett a számomra, ahol kiteljesedhetek.

A 2020-as világjárvány aztán még inkább megerősített abban, hogy ez az az út, amin járnom kell. A kreativitásomat megélve, otthonról dolgozva – ami egy iskolás gyermek egyedülálló anyukájaként a legideálisabb – olyan munkával kereshetem a kenyeremet, amire én nem is munkaként tekintek, hiszen ez sokkal több annál. Ez szerelem.

Amikor megkeres egy ügyfél, igyekszem teljesen ráhangolódni, és ráérezni arra, amit sokszor még ő sem tud szavakban megfogalmazni. Ebben nagy segítségemre van az a tapasztalat, amit más területekről, segítőként hozok. Szeretem alaposan megismerni azt, akinek a részére tervezek, és információt gyűjteni a vállalkozásáról, termékeiről, szolgáltatásairól. Jó hangulatú beszélgetések során alakul ki a stílus, a szín- és formavilág, amiből aztán megszületik az a grafika, amit végül mindnyájan magunkénak érzünk. Mert minden közös munkánk az én „gyermekem” is, és csodálatos érzés viszontlátni akár a világhálón, egy weboldalon, a közösségi médiában, akár nyomtatásban, termékcsomagolásként, szórólapon, munkaruhán, vagy bármilyen egyéb felületen, ahogy valódi márkaként növi ki magát.

Az ügyfeleimmel az elvégzett munka után is jó kapcsolatot ápolok, sokszor további felkéréseket is kapok, így merült fel, hogy nem vállalok-e esetleg weboldalkészítést is.

Na, itt volt az a pont, amikor már kevés voltam egymagam ennyiféle feladatra, ezért olyan külsős munkatársakat kerestem, akik az adott területen kitűnő teljesítményt nyújtanak szakmailag, akikkel hasonlóan érzünk, gondolkodunk, jól tudunk együtt dolgozni, így a közös munka örömmel tölt el bennünket, és együtt is elmondhatjuk, hogy nagyon szeretjük, amit csinálunk. Minden felkérés egy újabb kihívás, egy újabb lehetőség, és mi izgatottan várjuk, hogy vajon mi lesz a következő feladat, milyen megbízást kapunk, kinek a részére kell terveznünk.

SZERETNÉL TE LENNI A KÖVETKEZŐ ÜGYFELÜNK?